Předvánoční procházka

20.12.2010 08:34

V sobotu jsme letos naposled navštívili naší domovskou CHS - Zuzku a Arinku. Šlo nám hlavně o focení, ale sluníčko začalo zapadat sotva jsme vyšly na louku a než jsme vyšplhaly k letohrádku Hvězda, bylo už dávno za obzorem. I tak se nám povedlo pár pěkných fotek. Zkoušely jsme hlavně postoje, ale zatímco Arinka stojí jak solný sloup, Rita má pořád "taneční krok", přešlapuje a různě se kroutí. Dřív mi taky postála naprosto bez problémů, teď se ta puberťanda na chvíli nezastaví:)! Nakonec jsme to vzdaly s pamlsky a šustila jsem před ní kapesníčky, což jí trochu zaujalo. No musíme to do února ještě nějak pocvičit:)! Ale z čeho má panička radost - už umíme ukazovat zubiska, takže s námi pak rozhodčí nebude mít moc práce...snad:)! Další změna k lepšímu nastala v chodu - Rita už málokdy vyklusává mimochodem. Tak doufejme, že pochopila, že nejdřív jde levá přední a pravá zadní a pak zase obráceně a ne si to běžet jako nějaký velbloud:smell:!

Nicméně naše focení bylo spíše divadýlko pro okolní běžkaře (,kterých tam bylo opravdu požehnaně), někdo dokonce poznal, že jsou to flatíci, někdo jen zíral, jak nám to nejde:)! Holky tam měly i svoje obdivovatele, vyblbnuly se a pohrály ve sněhu. Paničky si popovídaly, občas psiska odstraňovaly z cesty běžkařům nebo se sehly aby odhodily dychtivě očekávaný klacík:)!

Další kámen úrazu nastal, když jsme chtěly vyfotit psy vedle sebe s letohrádkem v pozadí. Rita si postavila hlavu a že si vedle Áji nesedle ani za nic, pořád si poposedávala nebo utíkala ze záběru. Takže tyhle fotky, ze kterých chtěla Zuzka udělat PF se nakonec taky nezdařily... Hlavní, ale zůstává, že jsme si to nakonec všechny užily, psovi se ani domů nechtělo, k autu jsem jí musela doslova dotáhnout. Doma padla do pelechu a do rána jsme o ní ani nevěděli!

Přidávám foto z domácího prostředí:)! Když jsme konečně srovnaly zadní nohy, utekly nám přední. Přitom Rituška má moc pěkný předek! Takže tady fotečka "houpacího koníka":)!